Onpa kuumaa. Pihan oven kun avaa aamulla luulee siirtyneensä jonnekin Kreikkaan yön aikana. Vaan oma rakas pihahan se vaan on siinä auringon paahteessa. Ampiaisetkin pyrkivät sisälle viileään. Onneksi kämppä on sellainen joka ei tule kuumaksi edes nyt.

646634.jpg
Tämä ei ole Kreikkalaisen hotellin pihaa vaan ihan oma pihani. Saisi kyllä se uima-allas olla tuolla ulkopuolella.
646630.jpg
Ralfin aiemmin tuomat ruusut ovat muuttaneet asumaan kesäksi tähän vanhaan maitokannuun.

Ljuba on jo paljon pirteämpi mutta nukkuu silti suurimman osan päivästä. Onhan tuo tötterö ikävä kapistus ja muutenkin on kova kuumuus. Vaikka saakin särkylääkettä niin kyllä se massukin on takuulla pipi ja kun on jälleen kerran antibioottikuurilla niin massu on myös hieman sekaisin. Ei muuta kuin Attapektiä ja Nutriplussaa kehiin. Kaiken maailman tökötit pitää muistaa antaa. Mamman pikku sydänystävä. Mutta kyllä se elämä voittaa kun jo jaksetaan niin häntää vispata kun huomiota saadaan ja ei oo yhtään ainutta vinkumista kuulunut tytöltä. Sängylle ja sohvallekin kapuaa ihan itse vaikka se selvästi on hankalaa. Tosin aamu-yöstä tytöllä oli ihmeellisiä väristyksiä siinä vierelläni. Hereillä niitä ei ollut mutta heti kun rupesi uneen vaipumaan alkoi tärinät. Ei kuitenkaan tuntunut kuumalta mutta eihän tuo ihan normaalia ole. Eikä voinut kylmäkään olla vaikka kyllä laitoin peiton päälle. Ei sekään auttanut. Sittemmin en ole väristyksiä tytössä huomannut ja ruokakin maistuu hyvin. Söi mieluusti myös ne muutamat jääpalaset jotka tuossa aiemmin tytölle annoin mutta juo hyvin huonosti. On ollut pakko edelleen lääkeruiskulla sitä vettä aika ajoin suuhun suihkuttaa ettei nestetasapaino mene sekaisin. Muutenkin Ljuba juo minusta liian vähän nestettä. Ulkona jo kiinnostaa kurret ja linnut mutta ei ota säntääkseen perään kylläkään. Eihän me mitään pitkiä lenkkejä olla tehty. Sellainen 20 minuuttia rauhallisessa tahdissa per kerta ja päälle märkä t-paita joka kerran. Tosin se on yleensä selästä jo kuiva kun tullaan sisälle.
646625.jpg
Kuvan laatu on huono mutta tässä on osoitus että käy se syöminen tötterö päässäkin. Tosin ei ruokatelineestä joten toistaiseksi Ljuba syö lattiatasolta.

Illalla poistetaan tuo suojaside ja ystäväni Ruut tuosta naapurista on luvannut tulla jeesimään. Saa pitää Ljubaa selällään ja syötellä broilerinsydämiä sillä aikaa kun nappasen siteen pois. Kyllähän se varmasti kirpasee aika lailla. Tosin Ljuba on kaiketi takajalallaan raapimalla onnistunut saamaan sen jo sivusta repsottamaan auki. Onneksi ei sentään haavan päältä ole päässyt raapimaan ja tötterön antaa kyllä olla päässä todella kiltisti vaikka olen ollut välistä poissakin. Piti ajaa ostamaan lisää Pinotexiä mökille että saadaan aita maalattua.