1029491.jpg
Liikenteen yläpuolella, eli liikennetunnelin katolla

Marraskuun eläimellistä menoa

Nyt sunnuntaina 4. päivä marraskuuta Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY järjestää mielenosoituksen Helsingin Senaatintorilla klo 14 eläinsuojelurikoksista annettavien tuomioiden tiukentamiseksi. Mukaan toivotaan ihmisiä ja koiria haukkumaan tyrmistyksensä Espoolaisen koirankasvattajan maanantaina saamasta lievästä tuomiosta, ja toivomaan nopeampaa ja tehokkaampaa puuttumista eläinten huonoon kohteluun. Tuo mukaan kynttilä huonosta kohtelusta kärsineiden eläinten muistolle.
Lisätietoja:
http://www.hesy.fi

Marraskuun 27. päivä Helsingin Seudun kennelpiiri ry järjestää lemmikkien ja eläinten ystävien Joulusiunauksen Helsingin Senaatintorilla klo 19.00. Kaikki eläinten ystävät ja lemmikkieläimet perheineen ovat tervetulleita tapahtumaan. Tilaisuus kestää noin puoli tuntia.
Siunauksen toimittavat pastori Riina Storhammar Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnasta ja isä Mitro Helsingin Ortodoksisesta seurakunnasta.
Kutsuvieraina Joulusiunaukseen osallistuvat virka- ja avustustehtävissä olevat koirat.

Helsingin Eläinsuojeluyhdistys Hesy ry kerää tapahtuman yhteydessä tarvikkeita, ruokaa ja varoja eläinsuojelutoimintaan. Kaikki apu on tervetullutta.

Lisätietoja:
Liisa Suoninen, puh. 050 320 3897
Leena Harjapää, puh. 050 355 2469
http://www.hskp.net

Huom! Joulusiunauksen ajankohta korjattu. Se on siis tiistaina marraskuun 27. eikä 12. päivänä.