Takatalvi030308_12.jpg
Arvailujen varaan saapi jäädä tämän kuvan aihepiiri. Voinhan sen sanoa, että kyseessä on kyllä koirablogiin teemaan sopiva kuva.

Niinpä ilmojen haltija päätti, että kyllä se yksi talvikausi pitää myös meidän etelän immeisten läpi käydä, jotta tuleva kevät keväältä tuntuisi. Se talvi tulikin nyt. Mietin vain filosofisesti, että vaikka en talvea enää tähän vuodenaikaan kaivannut niin parempihan se lumi on alas tullessaan kuin vesisade, kun nyt kerran sadella pitää. Koirathan sitten kyllä tykkäävät.

Jäi haku meillä sitten todellakin väliin osanottajapuutteen vuoksi. Pitihän koirien saada silti aivojumppaa. Kun kerran löysin täältä lähistöltä sen ihanan näköalakallion, jossa on mielenkiintoisia paikkoja isojen ja jykevien kivien välissä kaikenlaisine koloineen niin päätettiin tehdä koirille namipiilot sinne kalliolle kunhan ensin käytiin ihailemassa merelle avautuvaa näköalaa.
Soukka020308_4.jpg
Joutuipa Ralfkin vastahakoisesti myöntämään, että hieno paikka on
Soukka020308_1.jpg
Nakin voima

Tietty kun oli sunnuntaipäivä niin liikkuihan siellä muutakin porukkaa ja koiria, joita Lucan piti vähän haukuskella mutta kyllä se naminetsintä sujui sitten ihan mainiosti kuitenkin. Vuoronperään saivat koirut tehdä hommia sillä aikaa kun toiset kärppänä odottelivat vuoroansa.
Soukka020308_6.jpg
Ekaksi oli Cosmos vuorossa, johon kuluikin tovi, ja omani odottelivat kuunnellen tarkkaavaisena mitä siellä touhuttiin. Näköyhteyttä kun ei ollut piiloalueelle.

Luca vinkuintiaani pääsikin seuraavaksi etsimään ja voi sitä touhotusta ja tuhinaa kun kaikki kolot ja tasanteet piti etsiä tuhanteen kertaan kunnes jokikinen piilo oli tyhjennetty kalkkunanakeista. Apuja kun ei mamsi antanut yhtään vaan seisoi suolapatsaan tavoin alueen keskellä puhumatta mitään.

Lopuksi oli vielä Ljuba vuorossa ja siitä tuli muutama kuvakin otettua. Etsintä oli aivan yhtä innostunutta mutta vauhti hieman laimeampaa, joten kuvista näkyy muutakin kuin pelkät vauhtiraidat.
Soukka020308_9.jpg
Hajuvanaa seuraten ensimmäisen piilon löytyminen
Soukka020308_10.jpg
Eikun eteenpäin
Soukka020308_13.jpg
Suunnanvaihdos
Soukka020308_14.jpg
Täällä kolossa niitä on
Soukka020308_16.jpg
Ylhäältäpäin leijailee herkullinen tuoksu
Soukka020308_15.jpg
Oli kuin olikin täällä ylhäälläkin niitä nameja. Samalla tuli jälkivenytykset hoidettua.