Niin se on ja koirat ihmeissään. Keittiön tasot notkuu jos minkälaista varustetta ja lattioilla ei ole mattoja. Kolme niistä on pesulassa ja kaksi ulkona tuulettumassa. Samalla pitäisi kovasti opiskella kun tämän kauden lopputentti alkaa olla käsillä. Vaan kurssikirjankin sain vasta tänään kirjastosta. Olin sen jo viikko sitten varannut jolloin se oli kuuleman mukaan matkalla toisesta kirjastosta. Siihen matkaan meni sitten seitsemän päivää. Että hidasta on postinkulku pk-seudulla  :oP
Joulukortitkin on kirjoittamatta ja siis siivous kesken. Lattioita ei nyt pahemmin loskakelien aikaan kannatakaan imuroida ja pestä ennenkuin perjantaina. Vaan onhan tässä muutakin siivoamisen kohdetta. Jummi jammi. Kiire tulee.

Itsenäisyyspäivänä käväisin mökillä ja oli kyllä oikein mukava ilma. Juuri sellainen -0 ja kuivaa. Aurinkokin näyttäytyi aina välillä. Kyllä oli koirat riemuissaan vaikka emme siellä kuin parisen tuntia olleet ja Saku koiraakin käytiin tervehtimässä. Sakukin villiintyi vallan kun kavereita sai sinne maaseudun yksinäisyyteen. Siinä oli sen verran vauhtia ettei kuvia arvannut ruveta ottamaan, joten saaliiksi jäi vaan parisen poseerauskuvaa rannalta ja saarten väliseltä sillalta. Paronin puolella ei sitten kuitenkaan käyty vaikka Ljuba olisi sinne kovasti halunnut. Tuskin malttoi nykimiseltään poseerata pikku hetken.

DSCN7183.jpg
Tarkkana kuin porkkana jos vaikka pääsisi jäljestämään paronin saareen.

DSCN7200.jpg
No okei - poseerataan sitten. Mamsille pitää olla mieliksi. Ai, että mikä taustamaisema ja aurinko?  Ihan niinkuin tässä nyt joku maisema jaksais kiinnostaa.

DSCN7195.jpg
Jokohan tää istuskelu riittäis niin voitais lähteä vähän tutkimusretkelle tuonne toiselle puolelle?

Muuten ei ihmeempiä olla tehty. No lauantai-iltana oltiin tradition mukaan äitini luona ja syötiin hyvin sekä juotiin skumppaa samalla kun katseltiin linnan juhlia. Vähän sai koissutkin herkkupaloja.
Sunnuntaina kierreltiin sitten koirapuistosta toiseen kun oli sekä lagottotreffit (jonne kyllä ilmaannuimme liian myöhään) ja Viipurin koirien treffit (jonne ehdimme taas ajallaan).
Sen jälkeen toin koirat kotiin ja lähdin naapurin kanssa vanhalle ylioppilastalolle Helsinkiin. Siellä oli perinteiset 'Eettiset Joulumarkkinat' ja kyllähän sieltä jotain pientä kivaa tarttuikin mukaan pukinkonttiin.

Että pistän tähän loppuun pari kotileikkikuvaa kun tuo Ljuban synttärikarvapallo edelleenkin elää joskin hieman kärsinyt on matkan varrella. Sorsakin on voimissaan mutta sehän ei olekaan jokapäiväinen lelu vaan sellainen spesiaalijuttu joka vain aina välillä tulee 'kaapista ulos' villitsemään koissuja.

DSCN7174.jpg

DSCN7177.jpg
Kovaa taistoa käytiin.